Politica de Confidentialitate

URMĂTOAREA ESTE O LISTA A INFORMAȚIILOR COLECTATE:

Numele companiei, adresa, codul poștal, orașul, țara, numărul de telefon, parola.

Folosim aceste informații pentru a răspunde nevoilor clienților noștri. Trebuie să știm cine sunteți pentru a verifica informațiile despre cardul de credit pe care ni le-ați trimis. Noi colectăm câteva informații personale de la dvs. pentru a finaliza acest proces de verificare. Informațiile non-personale pe care le colectăm de la dvs. sunt utilizate pentru a vă oferi servicii mai bune și pentru a vă face mai plăcută experiența cu site-ul nostru. Orice informație pe care o putem colecta din greșeală de la dvs., care nu servește niciunuia dintre aceste motive menționate mai sus, este imediat eliminată din sistemul nostru.

Parolele sunt necesare pentru ca dvs. să aveți acces la contul dvs. Odată ce un cont a fost închis, se iau măsuri pentru a elimina acei utilizatori din sistem care nu mai au nevoie de acces la sistemul nostru. Atunci când un angajat este reziliat sau nu mai este în companie, schimbăm codurile de acces pe care angajatul le-a utilizat pentru a accesa orice conturi de client. Sesiunile de conectare a contului se termină după trei încercări de conectare nereușite; toate sesiunile de conectare terminate sunt înregistrate pentru urmărire. Parolele trebuie să conțină cel puțin șase caractere, dintre care una nu este alfanumerică. Parolele sunt sensibile la minuscule și trebuie actualizate la fiecare 90 de zile. Conturile de client nefolosite, cele care nu au avut activitate timp de 6 luni sunt curățate din sistemul nostru. Numai acei angajați responsabili de gestionarea contului dvs. au acces la informațiile dvs. În plus, angajații din departamentul nostru tehnic pot avea acces la informațiile dvs. pentru a efectua verificări de rutină privind integritatea sistemului nostru și pentru a efectua lucrările de întreținere necesare. Pentru a procesa cardul dvs. de credit, trebuie să ne consultăm cu o companie de procesare a cardurilor externe. Aceste companii de prelucrare sunt reglementate de industria bancară și trebuie să îndeplinească anumite cerințe de securitate pentru a fi în activitate. Companiile de procesare vor avea acces la informațiile despre cartea dvs. de credit, adresa de facturare, numele și, eventual, numărul dvs. de telefon. Compania de prelucrare va comunica cu banca emitentă a cardului dvs. de credit pentru a obține aprobarea finală pentru a vă încasa cardul de credit pentru produsul sau serviciile pe care vi le furnizăm. În cazul în care alegeți să primiți informații suplimentare privind unul dintre serviciile sau produsele noastre, vă putem trimite adresa de e-mail unui partener care oferă produse sau servicii similare de care vă poate fi interesat. În plus, solicitările judecătorești de către o instanță autorizată în mod corespunzător vor impune să divulgăm anumite informații cu privire la contul dvs. în cazul în care apare această situație. În cele din urmă, în cazul în care compania noastră ar fi vreodată cumpărată sau vândută, informațiile despre cont vor deveni proprietatea noului proprietar / entitate.

Aveți întotdeauna opțiunea de a vă vedea contul pentru a vă asigura că informațiile pe care le-am colectat de la dvs. sunt într-adevăr corecte. De asemenea, aveți opțiunea de a elimina orice informații din contul pe care doriți să le păstrați în mod privat. Cu toate acestea, rețineți că eliminarea anumitor informații, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, informațiile de contact și altele asemenea, vă pot împiedica foarte mult capacitatea de a furniza în mod eficient serviciile sau produsele pe care le-ați solicitat. Vă recomandăm să ne contactați mai întâi pentru a discuta despre informațiile pe care le puteți elimina fără a întrerupe calitatea serviciilor pe care intenționăm să le furnizăm.

Aveți opțiunea de a dezactiva capacitatea computerelor dvs. de a accepta sau de a transmite cookie-uri. Acest lucru ne va împiedica să colectăm de la dvs. anumite informații care nu pot fi identificate personal. De asemenea, aveți opțiunea de a vă elimina din orice listă de distribuire a e-mailurilor pentru care s-ar putea să vă înregistrați. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate. Cu toate acestea, dacă apar modificări, vom publica modificările site-ului nostru web și vom publica o notificare pe pagina de pornire cu privire la implementarea unei noi politici de confidențialitate. De asemenea, vom lua măsuri rezonabile pentru a vă contacta personal pentru a vă informa despre noile modificări. În cazul în care compania este cumpărată sau vândută altcuiva, vom lua măsuri rezonabile pentru a vă notifica personal.Veți primi opțiunea de a vă menține contul deschis sau de a vă întrerupe.